Tagged: Trial Pack

Shaklee & Penyusuan : Ihsan dah 6 bulan~ susu merudum, demam, bagaimana menghadapinya? 2

Shaklee & Penyusuan : Ihsan dah 6 bulan~ susu merudum, demam, bagaimana menghadapinya?

Salam Sejahtera. Alhamdulillah baby Ihsan dah 6 bulan lebih. Saya dah start solid food untuk si manja saya. Syukur sangat dapat menyusukan Ihsan macam Kakak Iman dan Abg Iqbal. Alhamdulillah bila anak yang ketiga...

Antara punca gagal mendapat zuriat serta cadangan untuk memperbaiki keadaan tersebut 0

Antara punca gagal mendapat zuriat serta cadangan untuk memperbaiki keadaan tersebut

Salam sejatera…. Ada seorg customer bertanya ttg supplement utk meningkatkan kesuburan. maka disini saya sharekan entry yg ditulis oleh Hadha a.k.a mommy icha. Anak adalah anugerah Tuhan. kehadiran cahayamata dalam kehidupan pasangan suami isteri...

I am pregnant..should i take vitamin? but..which one? 4

I am pregnant..should i take vitamin? but..which one?

ehh…ni entry untuk ibu2 yang mengandung..bukan saya kata saya mengandung…sebab lately ramai diluar sana yang bertanya ke pada saya..ni antara emel yg saya dapat baru2 ni …“Kak..saya pregnant dah 18 minggu n ini kandungan...

Vitamin untuk jemaah haji dan umrah 0

Vitamin untuk jemaah haji dan umrah

Biasanya kalau customer ibu nak menunaikan umrah dan mereka nak bawa yang simple dan mudah…ibu hanya akan menyarankan vitamin dalam set A memandangkan biasanya umrah biasa adalah 14 hari. Namun bagi jemaah haji ,...

Check list untuk ibu yang mahu berjaya dalam penyusuan. 0

Check list untuk ibu yang mahu berjaya dalam penyusuan.

Benarlah kata orang…untuk berjaya perlu selalu muhasabah atau koreksi diri agar kita dapat memperbaiki diri dari yang baik kepada yang lebih baik. Untuk menjayakan penyusuan dengan cemerlang, marilah sama2 kita muhasabah setiap perkara berikut...

Enriching & Boosting Breast Milk (Testimonial) 0

Enriching & Boosting Breast Milk (Testimonial)

Salam Bahagia. Salam akhir Ramadhan…. Ramai ibu-ibu yang ‘sibuk’ mencari milk booster bila susu berkurangan….. ya, dulu saya diantaranya…..Macam2 milk booster kita cuba, dari petua2 perbagai masyarakat melayu, cina, india, etc…. Tapi dalam duk...

Anda Tak Perlu Supplemen? 0

Anda Tak Perlu Supplemen?

Hanya kita yang tahu jawapannya…… Biasakah mendengar komen-komen/penyataan berikut?: 1st : Saya pernah mengambil vitamin, TAPI saya kini saya sangat sibuk 2nd : Saya berkerja kuat hingga lewat waktu, pasti kadang-kadang saya terlupa nak...

..hodohnya Strecth Mark…bantulah aku wahai vitamin C 0

..hodohnya Strecth Mark…bantulah aku wahai vitamin C

baru2 ni kawan saya komen..“..aku tak taulah yang mana satu yang aku mkn…tapi strecth mark kat perut aku ni teruk sangat tau dulu lepas bersalin..lepas konsisten mkn set shaklee ko ni…reduce stretch mark tu…”~Pn...

Shaklee Distributor ~ saya di MIRI, Sarawak 0

Shaklee Distributor ~ saya di MIRI, Sarawak

Ada yang bertanya dimana lokasi saya untuk mereka memesan vitamin-vitamin Shaklee. Kini saya menetap di Miri, Sarawak. Jadi special buat mereka yang sukakan cash on delivery (COD) or face to face delivery untuk bertanyakan...

Bagaimana Menyusukan Anak sambil Kuruskan Badan 0

Bagaimana Menyusukan Anak sambil Kuruskan Badan

Ramai dikalangan ibu yang baru dalam dunia penyusuan masih dalam ragu2 untuk meneruskan penyusuan terutama apabila ayat yang selalu diberitahu ialah: 1. Jangan control makan sebab ianya akan ditukarkan menjadi susuibu.2. Pastikan pengambilan air...