Tagged: Testimoni Vivix

resveratrol antiaging 0

RAHSIA AWET MUDA AKHIRNYA TERBONGKAR

Main teka teki nak? TEKA UMUR MEREKA.  cuba teka umur aunty ni berapa?                    BUKAN MODEL MAJALAH! – Beliau umur 60an. Pengamal supplement SHAKLEE tegar sejak 20 tahun...

0

KAYAP AYAH SEMBUH SELEPAS 4 BULAN DERITA

Derita menangung sakit Kayap hanya yang rasa akan tahu. Ada yang mengatakan sakitnya melebihi sakit melahirkan anak – wallahualam. Pain Scale yang menggambarkan kesakitan yang ditanggung pesakit Kayap.  Begini Kisahnya…. Satu malam saya terima...

0

VIVIX KURANGKAN DERITA RAWATAN SELEPAS KEMOTERAPI

Entri sebelum tentang ASID ELAGIK yang mana bertindak merencatkan pertubuhan SEL KANSER, ada saya kongsikan satu kajian keatas pesakit yang menghadapi KEMOTERAPI.  Dalam satu-satunya kajian yang dilaporkan setakat ini pada manusia, penyelidik Itali mendapati ASID ELAGIK  berkesan untuk mengurangkan...

0

ALZHEIMERS (NYANYUK) SEMAKIN PULIH DENGAN VIVIX

Penyakit Alzheimer adalah suatu kondisi di mana sel-sel saraf di otak mati, sehingga singnal-signal otak sulit ditransmisikan dengan baik.  Alzheimer ialah bentuk penyakit nyanyuk (dementia) paling umum yang dialami oleh manusia berusia 65 tahun...

0

VIVIX INTERNATIONAL TESTIMONIALS

Salam Sejatera.  Memang saya teruja bila nak berkongsi vivix. Mana tak nya, banyak kes-kes yang saya katakan AJAIB (dengan izin Allah jua). Saya pernah jumpa pesakit buah pinggang kronik yang doktor cakap dah takde harapan...

TENAGA SUPER EXTRA DENGAN VIVIX SHAKLEE 0

TENAGA SUPER EXTRA DENGAN VIVIX SHAKLEE

Salam sejahtera.  Harini saya nak cerita 1 fungsi vivix sahaja. Fokus harini adalah bagaimana Vivix dapat meningkatkan tenaga. Ermm betul ke VIVIX ENERGY BOOSTER? Apa yang menjadikan Vivix tu dapat meningkatkan tenaga dalaman kita?...

0

VIVIX DAN DIABETES

International Diabetes Federation (IDF) melaporkan terdapat 3.2 juta kes Diabetes dilaporkan di Malaysia pada tahun 2014. Itu yang dilaporkan? Yang tidak dilaporkan? yang tak pergi klinik? yang berubat-berubat sendiri? Pastinya jumlah melebihi 3.2Juta kan?...

0

BUAH PINGGANG TIADA SPARE PART – CEGAH DARI AWAL.

Salam Sejahtera.  Buah pinggang merupakan organ yang sangat penting dalam tubuh badan. Buah pinggang bertugas menapis darah & buang bahan toksik, sisa buangan dan air berlebihan dari badan. Kegagalan buah pinggang melakukan tugas ini...

0

PESAKIT STROKE BOLEH JALAN SEMULA

Salam sejahtera! Jika sebelum ini saya kongsikan tentang bagaimana kami dapat membantu pengidap Diabetes, bacaan gula dalam darah turun, luka kaki semakin sembuh, badan lebih bertenaga selepas konsisten mengambil VIVIX, hari ini saya nak kongsikan...