Tagged: Supplement for child

2

5 SUPPLEMEN YANG MEMBANTU ANAK ADHD

Salam Sejahtera.  Anak-anak adalah anugerah. Anak-anak juga adalah ujian dari Allah. Pastinya dianugerahi anak-anak yang mengalami ADHD menunut kesabaran yang super-hebat, yang mana Ibubapa perlu bersedia dari segi fikizal dan mental.  Anak ADHD kurang...

Anak anda PICKY EATER? Ibu mana tak susah hati? Jom cuba Mealshake, tingkatkan selera anak anda. 0

Anak anda PICKY EATER? Ibu mana tak susah hati? Jom cuba Mealshake, tingkatkan selera anak anda.

Salam semua. Saya ibu kepada tiga anak. Faham sangat bila ada ibu mengadu anak tak lalu makan, anak pilih makan, anak cerewet sangat…. kadang-kadang sampai rasa susah hati kan. Teringat pulak iklan kat TV,...

Anak anda menghadapi masalah SEMBELIT atau KURANG SELERA MAKAN? Cubalah MEALSHAKE! Sedap lagi berkhasiat! 0

Anak anda menghadapi masalah SEMBELIT atau KURANG SELERA MAKAN? Cubalah MEALSHAKE! Sedap lagi berkhasiat!

Salam bahagia. Anda menghadapi anak selalu sembelit atau kurang selera makan? InsyaAllah saya sharekan testimoni dari seorang sahabat tentang sembelit anaknya sembuh selepas mengamalkan Mealshake. Sebelum ni juga saya ada sharekan tentang kisah Lia...

Testimoni MealShake: Akhirnya Lia temui penawar utk irfan,yg ada masalah bronchitis & Asma…. Alhamdulillah. 0

Testimoni MealShake: Akhirnya Lia temui penawar utk irfan,yg ada masalah bronchitis & Asma…. Alhamdulillah.

Salam to all. Meal shake ni antara hot product this month. Sebelum ni ada entry saya tentang Meal shake. Sesuai sebagai supplement kanak-kanak mahupun dewasa yang tak boleh atau susah telan tablets. Sekilas Fakta...

Testimoni ~ Minum Meal Shake Kulit Kering Dari Nanah 0

Testimoni ~ Minum Meal Shake Kulit Kering Dari Nanah

Alhamdulillah .. kebelakangan ramai pulak regular customer yang mengulang order mahu mencuba Meal Shake. nak bagi anak, kata mereka. buat kawan-kawan yang beli Meal Shake, meh saya nak share satu testimoni best pasal Meal...

Makanan tambahan utk perkembangan otak si kecil.. Spend or invest? Baca testimoni Ibu tentang anaknya usia 3thn. 0

Makanan tambahan utk perkembangan otak si kecil.. Spend or invest? Baca testimoni Ibu tentang anaknya usia 3thn.

Bila dah jadi ibu bapa ni.. takde mak yang tak sanggup nak spend untuk anaknya.. kerja keras susah payah..at the end of the day..untuk si anak gak.. Keperluan sendiri asyik bertangguh je… .. Daripada...

Mengapa pilih Shaklee Omega guard (fish oil capsule) 0

Mengapa pilih Shaklee Omega guard (fish oil capsule)

Shaklee OmegaGuard is formulated with fish oil from cold water, EPA and DHA-rich fish. Each three capsule serving contains 540mg of EPA, 360mg of DHA and 990mg of other omega-3 fatty acids. Jom baca...

Vitamin SHAKLEE untuk Kanak-kanak 0

Vitamin SHAKLEE untuk Kanak-kanak

Untuk ibu2 yang bertanya tentang supplemen untuk anak2…Dibawah saya senaraikan butiran terperinci.. Children’s Health Early supplementation delivers the vital nutrients children need to grow and develop, helping them maintain long-term health from young into...