Tagged: Siapa yang perlukan ESP?

PENDERITAAN ECZEMA KAK AYU AKHIRNYA BERAHKIR SETELAH  BELIAU TEMUI PENAWARNYA! 0

PENDERITAAN ECZEMA KAK AYU AKHIRNYA BERAHKIR SETELAH BELIAU TEMUI PENAWARNYA!

Ini entri kedua saya keberkesanan GLA & ESP keatas mereka yang menderita Eczema yang mana akhirnya beransur sembuh. Bukan sahaja eczema hilang tapi parut-parut gatal di kulit pun hilang! Entri sebelum ini ECZEMA, MASALAH KULIT GATAL,...

ECZEMA, MASALAH KULIT GATAL, BERSISIK, MENEBAL, PASTI ADA PENAWARNYA, GLA & ESP! 12

ECZEMA, MASALAH KULIT GATAL, BERSISIK, MENEBAL, PASTI ADA PENAWARNYA, GLA & ESP!

Salam Sejahtera, Minggu lalu ada beberapa customer bertanya tentang supplement terbaik untuk Eczema. Untuk penerangan lebih lanjut, hari ni saya nak kongsikan sedikit info tentang eczema, cadangan supplement untuk masalah kesihatan eczema ni.  Oh...

ESP Oh ESP ! Apa yang BEST sangat tuuuuu??? 0

ESP Oh ESP ! Apa yang BEST sangat tuuuuu???

Alhamdulillah anak-anak dah tidur, Allah beri saya ruang untuk  menulis  dan berkongsi tentang ESP yang SUPERHOT. Bercerita tentang Shaklee Energizing Protein atau famous-nya ESP. Sesungguhnya Shaklee ESP adalah HOT item Shaklee bila-bila masa pun....

Supplemen Shaklee untuk Ibu Hamil/Mengandung 0

Supplemen Shaklee untuk Ibu Hamil/Mengandung

Ibu hamil memerlukan nutrisi yang lebih tinggi dari orang lain, jadi tidak hairan jika ibu hamil diberikan suplemen. Ini bukan sahaja untuk kandungan tetapi juga mengelakkan risiko semasa kelahiran. Apakah vitamin terbaik buat ibu...

ESP & Alfalfa : supplement HOT dikalangan isteri semestinya buat suami ~ 8

ESP & Alfalfa : supplement HOT dikalangan isteri semestinya buat suami ~

Salam Bahagia. Selamat berhujung minggu kepada semua pembaca. Weekend kali ni penuh aktiviti, aktiviti dengan anak-anak, kemasyarakatan, customer Shaklee dari Brunei & juga Miri :). Entry kali ni just nak share 2 supplemen HOT...

ESP ~ Hot Stuff kerana berkhasiat & membekalkan tenaga lebih lama. 0

ESP ~ Hot Stuff kerana berkhasiat & membekalkan tenaga lebih lama.

Bila bangun pagi-pagi perut minta isi, terasa sangat lapar – almaklumlah menyusukan anak. Saya akan ke dapur dan bancuhkan segelas ESP. Lepas tu baru selesa nak buat urusan lainnya. Namun, ESP ni tak terhad...

Vitamin apa yang bagus diambil jika tidak lagi menyusu anak dan mengapa? 0

Vitamin apa yang bagus diambil jika tidak lagi menyusu anak dan mengapa?

Source : ibu addinnasa Ada beberapa kenalan yang bertanya, jika dah tidak lagi menyusukan anak, vitamin apa yang paling minima untuk diambil? Apa yang ibu sarankan merupakan minima mengikut peredaran dan keperluan pada hari...

Baju basah dengan susuibu walau anak berumur 1 tahun 2 bulan. 0

Baju basah dengan susuibu walau anak berumur 1 tahun 2 bulan.

Source : Kak Norita Kak Nadiah baru selesai bersembang dengan ibu di telefon….adalah dalam setengah jam berbual bertanyakan kebaikan vitamin dan perkaitan vitamin dengan penyakit. Dalam pada tu sempat kak Nadiah bercerita yang beliau...

Macamana Nak Bancuh ESP (Energizing Soy Protein) 3

Macamana Nak Bancuh ESP (Energizing Soy Protein)

taraaaa..inilah best seller produk shaklee…. dalam 4 hari ni je dah 10 tin laku….(bagi saya dah banyak tu..org lain jual lagi byk kot)….pernah saya terserempak kat branch shaklee ni.. ada sorang chinese guy ni.....