Tagged: Set D (Skin Care)

Supplement untuk kulit cantik & sihat, bebas masalah, bebas parut, wajah lebih muda! 0

Supplement untuk kulit cantik & sihat, bebas masalah, bebas parut, wajah lebih muda!

Salam sejahtera untuk semua pembaca. Selamat berhujung minggu. Saya doakan anda semua sentiasa sihat, sejahtera.Sempena bulan promosi Vitamin E, nak kongsikan Set Kecantikan/Skin Care yang meletops, ehe.Ramai yang ambil & rasai perbezaannya. Untuk bulan...

Parut di muka hilang selepas 25 hari! 0

Parut di muka hilang selepas 25 hari!

Sebelum ni, saya pernah kongsikan posting bertajuk “Jeragat, selamat Tinggal!“. Hari ni saya nak share testimoni bergambar Puan Syafiza dari blog beliau. Beliau mengambil Bcomplex, Vita C, Vitamin E & GLA Complex. Alhamdulillah selepas...

Hadiah Untuk Kulit Cantik & tingkatkan kehangatan Hubungan Suami Isteri – Anda Rugi Kalau tak cuba!! 0

Hadiah Untuk Kulit Cantik & tingkatkan kehangatan Hubungan Suami Isteri – Anda Rugi Kalau tak cuba!!

“Vitamin E memang ada Umph!“ Shaklee Vita-E with Selenium, di majalah iSihat, November 2011!!! Memang benar, dan sangatlah rugi pada sesiapa yang masih belum cuba Shaklee Vita-E. Untuk anda yang inginkan kulit cantik dan...

Jeragat, Selamat Tinggal ! 0

Jeragat, Selamat Tinggal !

Masalah jeragat timbul akibat daripada kekurangan nutrien kepada kulit disebabkan faktor usia,perubahan hormon dan persekitaran. Oleh itu dalam merawat masalah jerawat,bintik hitam,tompok hitam perkara yang asas yang perlu dilakukan adalah merawat secara dalam dan...

Rahsia kulit cantik, bebas parut, bebas masalah! Jom Bongkar!! 4

Rahsia kulit cantik, bebas parut, bebas masalah! Jom Bongkar!!

Dah banyak produk anda cuba namum kulit anda tetap bermasalah? Kulit kusam, berjerawat, berminyak, parut, dan 1001 masalah lain? Namun, semuanya kurang berhasil? Apa definasi anda untuk kulit yang cantik dan sihat? Segar, mulus,...

Kata Fai ~ Ketuat dan jerawat sembuh dgn Vitamin E Shaklee!! 0

Kata Fai ~ Ketuat dan jerawat sembuh dgn Vitamin E Shaklee!!

Salam Bahagia. Hari ni jom kita share pengalaman seorg pengguna shaklee ttg vitamin E. Selain dikenali sebagai vitamin ‘sexsual‘ ianya juga Vitamin Cantik kerana sifatnya tinggi antioksian. Pendek kata Vitamin E ni sgt sesuai...

Gabungan vitamin untuk kulit . Soalan: Saya mengamalkan pengambilan vitamin C setiap hari..Bagaimana vitamin2 lain? 0

Gabungan vitamin untuk kulit . Soalan: Saya mengamalkan pengambilan vitamin C setiap hari..Bagaimana vitamin2 lain?

Terima kasih kat bro irwan ni sbb share artkel ni….Siapa taknak kulit yang cantik mulus. Soalan: Saya mengamalkan pengambilan vitamin C setiap hari sebagai anti oksida selain dikatakan baik untuk kesihatan dan juga kulit....

Vitamin apa yang bagus diambil jika tidak lagi menyusu anak dan mengapa? 0

Vitamin apa yang bagus diambil jika tidak lagi menyusu anak dan mengapa?

Source : ibu addinnasa Ada beberapa kenalan yang bertanya, jika dah tidak lagi menyusukan anak, vitamin apa yang paling minima untuk diambil? Apa yang ibu sarankan merupakan minima mengikut peredaran dan keperluan pada hari...

Nak Kulit Cantik & Sihat? 1

Nak Kulit Cantik & Sihat?

Nutrisi untuk kulit…..Entry kali ni khusus buat mereka2 yang mementingkan kecantikan. Siapa tak suka cantik? Kulit yang sihat tidak hanya memerlukan rawatan dari luar tetapi juga pengambilan nutrisi dari makanan. Ikuti beberapa nutrisi yang...