Tagged: rahsia muda

Vitamin C 500mg – Stock dah dipasaran. Pastikan Original yeah! 1

Vitamin C 500mg – Stock dah dipasaran. Pastikan Original yeah!

Alhamdulillah, Vitamin C 500mg yang dinanti-nantikan oleh seluruh Malaysia kini ni pasaran kembali. Ayat saya mcm over-claimed, tapi memang benar…. 2 minggu dipasaran awal Oct 2012 lalu, laris mcm gula menghurung semut. Saya menerima...

Promosi Sept 2012 :  Vivix – kecantikan dan kesihatan menyeluruh 0

Promosi Sept 2012 : Vivix – kecantikan dan kesihatan menyeluruh

Salam sejahtera. Lama tak menulis, agak sibuk sebab saya baru berpindah dari Miri ke Kota Kinabalu, Sabah. Alhamdulillah hari ni dapat menulis. Masih belum terlambat untuk saya war-warkan Promosi Hebat Shaklee untuk September ini....

Supplement untuk kulit cantik & sihat, bebas masalah, bebas parut, wajah lebih muda! 0

Supplement untuk kulit cantik & sihat, bebas masalah, bebas parut, wajah lebih muda!

Salam sejahtera untuk semua pembaca. Selamat berhujung minggu. Saya doakan anda semua sentiasa sihat, sejahtera.Sempena bulan promosi Vitamin E, nak kongsikan Set Kecantikan/Skin Care yang meletops, ehe.Ramai yang ambil & rasai perbezaannya. Untuk bulan...

Kulit lebih cantik & lembab , rambut dan kuku lebih kuat, badan lebih ramping! yang penting lebih sihat. 0

Kulit lebih cantik & lembab , rambut dan kuku lebih kuat, badan lebih ramping! yang penting lebih sihat.

Salam bahagia,Semua orang suka akan kecantikan, tidak kira anda wanita, lelaki, kanak-kanak, tua, muda mahupun sesiapa sahaja. Bukanlah mencantikkan diri itu untuk menunjuk kepada orang ramai, bagi saya seorang isteri, saya suka tampil cantik...

Wajah bersih, berseri dan kulit lebih mulus! Pujian dari Suami :) 0

Wajah bersih, berseri dan kulit lebih mulus! Pujian dari Suami :)

Siapa tak mahu kulit cantik, berseri, tanpa masalah! Bercakap sebagai isteri, saya memang mahu saya lah paling cantik dimata suami :). Bila mencantikkan diri untuk suami, sebenarnya pahalanya besar…. 🙂 Jom saya sharekan sedikit...

Minuman Vivix lambatkan proses penuaan :- Majalah Aniqah 0

Minuman Vivix lambatkan proses penuaan :- Majalah Aniqah

dipetik dari Majalah Aniqah *gbr ihsan dari vitaminsemulajadi.com: Apakah sebenarnya Vivix ini? –Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix...

VIVIX : Priceless Gift buat ibu & ayah 0

VIVIX : Priceless Gift buat ibu & ayah

Salam Ramadhan, Salam Bahagia. Dah masuk 13 hari Ramadhan rupa-rupanya. Saya harap semua umat Islam dapat melalui bulan ibadah ini dengan sempurna. Moga-moga amalan mulia dalam Ramadhan ini dapat kita teruskan walaupun selepas Ramadhan....

Vivix : Bantu lambatkan proses penuaan. 0

Vivix : Bantu lambatkan proses penuaan.

Jenama produk kesihatan terkenal Shaklee memperkenalkan minuman kesihatan Vivix Botanical Beverage Mix yang menghimpunkan semua kebaikan tumbuhan berkenaan.Malah ia adalah produk terlaris dengan jualan sejuta botol sejak tahun pertama diperkenalkan di Amerika Syarikat (AS)...

VIVIX : Nampak muda, cantik dan sihat ! 0

VIVIX : Nampak muda, cantik dan sihat !

Memang tidak ibu nafikan harga sebotol harga Vivix Shaklee sedikit mahal berbanding produk supplementnya yang lain. Tetapi setelah ibu membaca kebaikan resveratrol kepada tubuh jadi pada ibu ianya sangat berbaloi untuk mengurangkan kesakitan bagi...

Vitamin E ~ 7 sebab kenapa Wanita perlukannya….. 0

Vitamin E ~ 7 sebab kenapa Wanita perlukannya…..

JOM BACA 7 RAHSIA VITAMIN E….. 1. Vitamin E membuatkan si pengamal nampak muda kerana vitamin E melambatkan proses penuaan.Pengambilan vitamin E yang konsisten sangat membantu dalam mendapatkan tekstur kulit yang cantik. Ianya juga...