Tagged: Rahsia Kulit Cantik

0

RAHSIA KULIT ANJAL, CERAH DAN LICIN!

Sebut saja kulit cantik, licin, anjal, cerah dan gebu pastinya menjadi idaman setiap wanita. Tanyalah pada mana-mana wanita pun, dari yang muda sampai ke dewasa. Yang gadis mahupun dah kahwin.  Jangan kata wanita dewasa,...

PENDERITAAN ECZEMA KAK AYU AKHIRNYA BERAHKIR SETELAH  BELIAU TEMUI PENAWARNYA! 0

PENDERITAAN ECZEMA KAK AYU AKHIRNYA BERAHKIR SETELAH BELIAU TEMUI PENAWARNYA!

Ini entri kedua saya keberkesanan GLA & ESP keatas mereka yang menderita Eczema yang mana akhirnya beransur sembuh. Bukan sahaja eczema hilang tapi parut-parut gatal di kulit pun hilang! Entri sebelum ini ECZEMA, MASALAH KULIT GATAL,...

ECZEMA, MASALAH KULIT GATAL, BERSISIK, MENEBAL, PASTI ADA PENAWARNYA, GLA & ESP! 12

ECZEMA, MASALAH KULIT GATAL, BERSISIK, MENEBAL, PASTI ADA PENAWARNYA, GLA & ESP!

Salam Sejahtera, Minggu lalu ada beberapa customer bertanya tentang supplement terbaik untuk Eczema. Untuk penerangan lebih lanjut, hari ni saya nak kongsikan sedikit info tentang eczema, cadangan supplement untuk masalah kesihatan eczema ni.  Oh...

Shaklee Collagen Powder : Bantu elak penuan sebelum tiba masanya! 1

Shaklee Collagen Powder : Bantu elak penuan sebelum tiba masanya!

Salam sejahtera. Alhamdulillah, dah Masuk Disember 2012. Sekejap saja masa berlalu. Pejam celik dah hujung tahun. Azam tahun 2012 dah capai ke? Hihihi. Bercakap pasal hujung tahun, maknanya Umur pasti bertambah lagi setahun bila...

Vitamin C 500mg – Stock dah dipasaran. Pastikan Original yeah! 1

Vitamin C 500mg – Stock dah dipasaran. Pastikan Original yeah!

Alhamdulillah, Vitamin C 500mg yang dinanti-nantikan oleh seluruh Malaysia kini ni pasaran kembali. Ayat saya mcm over-claimed, tapi memang benar…. 2 minggu dipasaran awal Oct 2012 lalu, laris mcm gula menghurung semut. Saya menerima...

Kulit Sihat  ~ Apa supplement yang saya amalkan? 0

Kulit Sihat ~ Apa supplement yang saya amalkan?

Salam Sejatera.  Dah lama tak membebel. Line internet dekat rumah baru amat menguji kesabaran saya. Kena belajar bersabar :).   Berkepuk-kepuk idea nak cerita berhijrah ke tempat baru, Kota Kinabalu Sabah. Nak kongsikan tentang...

Kesan Hebat pengambilan Shaklee Collagen Powder 0

Kesan Hebat pengambilan Shaklee Collagen Powder

Salam sejahtera. Fuhh, Alhamdulillah memang penangan hebat Shaklee Colagen Powder ni. Ada yang beli untuk diri sendiri, dan ada yang beli untuk yang tersayang. Minggu ni minggu collagen bagi saya. Kenapa, Hebat sangatkah Shaklee...

Supplement untuk kulit cantik & sihat, bebas masalah, bebas parut, wajah lebih muda! 0

Supplement untuk kulit cantik & sihat, bebas masalah, bebas parut, wajah lebih muda!

Salam sejahtera untuk semua pembaca. Selamat berhujung minggu. Saya doakan anda semua sentiasa sihat, sejahtera.Sempena bulan promosi Vitamin E, nak kongsikan Set Kecantikan/Skin Care yang meletops, ehe.Ramai yang ambil & rasai perbezaannya. Untuk bulan...

Kulit lebih cantik & lembab , rambut dan kuku lebih kuat, badan lebih ramping! yang penting lebih sihat. 0

Kulit lebih cantik & lembab , rambut dan kuku lebih kuat, badan lebih ramping! yang penting lebih sihat.

Salam bahagia,Semua orang suka akan kecantikan, tidak kira anda wanita, lelaki, kanak-kanak, tua, muda mahupun sesiapa sahaja. Bukanlah mencantikkan diri itu untuk menunjuk kepada orang ramai, bagi saya seorang isteri, saya suka tampil cantik...