Tagged: Performance Drink

0

Tips Elak Kaki Kejang Masa Umrah / Haji

Just short entry untuk cerita tentang kaki kejang masa menunaikan umrah. Sebenarnya saya dah rasa sendiri. Masa gi umrah beza antara minum Performance drink dengan tak minum.  . . Umrah pertama dan kedua saya tak...

0

CHEF IHSAN DI DAPUR !!!

Ini cerita anak ketiga saya, Iman Ihsan Lee. Memang favret sangat dengan Performance Drink  Apa yang best, Performance Drink membantu menjaga keseimbangan air dalam badan – sesuai untuk anak-anak yang susah minum air kosong....

0

SUPPLEMENT BERPUASA SHAKLEE

Ramadhan Kareem.  Allahu… Ramdhan dah bersama kita 5 hari. Saya dapat rasakan kesehateraan Ramadhan yang menyapa. Saya doakan kita semua berada dalam keadaan sihat dan bertenaga untuk “all out” ibadah sepanjang Ramdhan. :). Bukan...

0

TIPS MELATIH ANAK KECIL BERPUASA

Ramadhan Kareem.  Alhamdulillah. Hari ini dah 2 Ramadhan. Bagaimana Ramadhan semalam?  Entry kalini ni saya nak share tips buat ibu bapa yang sedang mendidik anak-anak supaya belajar berpuasa. Bukan senang nak melatih anak berpuasa...

Shaklee Family Wellness – Supplement seisi keluarga, persiapan bertenaga & sihat sepanjang Ramadhan. 0

Shaklee Family Wellness – Supplement seisi keluarga, persiapan bertenaga & sihat sepanjang Ramadhan.

Salam sejahtera, Allahu… Ramdhan dah bersama kita 5 hari. Saya dapat rasakan kesehateraan Ramadhan yang menyapa. Saya doakan kita semua berada dalam keadaan sihat dan bertenaga untuk “all out” ibadah sepanjang Ramdhan. :). Bukan...

Cergas bertenaga di bulan puasa dengan Shaklee Mighty 3 Gems! 0

Cergas bertenaga di bulan puasa dengan Shaklee Mighty 3 Gems!

Salam Ramadhan Mubarak. Sedar tak sedar dah 17 hari berlalu Ramadhan. Bagaimana ibadah puasa, tadarus, terawih, sedeqah dan ibadah lain? Moga 13 hari yang tinggal dapat kita maksimakan amalan dan ibadah. Saya nak share...

Penangan Performance Drink – Dari 1.6KM 20minit ke 8.5KM 55minit dan terus bertenaga! 0

Penangan Performance Drink – Dari 1.6KM 20minit ke 8.5KM 55minit dan terus bertenaga!

Penangan Performance Drink. Sekarang ni byk minuman isotonic dijual, bermacam-macam jenama. Adakah sama minuman Isotonic yang dijual tu sama sahaja dengan Shaklee Performance Drink? Bagi saya tidak sama sekali. J. Kenapa saya katakana begitu,...

Supplemen Untuk Jemaah Haji 0

Supplemen Untuk Jemaah Haji

Salam semua. Sempena musim haji yang bakal tiba, ramai yang bertanya supplemen yang disyorkan untuk diamalkan ketika beribadah di tanah suci nanti. Ada yang nak beli untuk diri sendiri, ada yang untuk ibu bapa...