Tagged: Lecithin

Lecithin, untuk bakar lemak, fungsi otak dan banyak lagi! 0

Lecithin, untuk bakar lemak, fungsi otak dan banyak lagi!

Pertengahan bulan lepas, gempar satu Malaysia stok Lecithin Shaklee habis di parasan. Statement yg macam tak boleh blah, tapi memang betul. Peminat-peminat tegar Lecithin sangat happy bila Lectihin dah in stock balik minggu lepas....

Dari size 34 ke 29, Dari berat 74kg ke 60kg, Apa Rahsia Hasmah? 0

Dari size 34 ke 29, Dari berat 74kg ke 60kg, Apa Rahsia Hasmah?

Alhamdulillah, kami dah selamat sampai di Miri. Harini masuk hari ke-3. Beberapa orang tanya tentang weight management. Ada nak kurus, ada nak gemuk. Dikesempatan hari ni, saya sharekan pengalaman Hasmah bagaimana dia kurus. Jeng2…....

TIGA SUPLEMEN ASAS : Bagi yang mahu menguruskan badan, dan membuang lemak yang berlebihan. 2

TIGA SUPLEMEN ASAS : Bagi yang mahu menguruskan badan, dan membuang lemak yang berlebihan.

Saya percaya, diet diperlukan dengan cara lebih sihat – tidak perlu berlapar sehingga menyiksa diri. Tidak perlu ambil ubatan yang boleh menyebabkan kesan jangkamasa panjang. Ada kawan2 saya yang mengambil ubatan yang menghilangkan rasa...

"turun 10kg dalam 4bulan"-TakMustahil sbb ia cerita benar. Jika ada konflik berat bdn.. bertindak sekarang.. jgn tunggu pasangan tegur… oppsss.. 0

"turun 10kg dalam 4bulan"-TakMustahil sbb ia cerita benar. Jika ada konflik berat bdn.. bertindak sekarang.. jgn tunggu pasangan tegur… oppsss..

Credit Konflik berat badan di kalangan wanita lagi2 yang dah berkahwin, melahirkan anak.. bla bla.. memang sangat sangattt normal.. Bukan satu masalah yg pelik… Hampir setiap hari, ada je soalan yang sama diutarakan ke...

Ramai betul peminat Lecithin… Nak bakar lemak2 degil??? 0

Ramai betul peminat Lecithin… Nak bakar lemak2 degil???

Lecitin?..apa tu?..maka mari kita refresh memori kita tentang Lecitin…mari baca entry lama2 saya tentang Lecitin ni.. Kepentingan Lecithin : Asasnya, lecithin berfungsi sebagai ‘pemecah lemak’ (fat emulsifier). Lecithin didapati daripada tisu haiwan dan tumbuh-tumbuhan...

Istimewanya Lecitin…..13 kelebihan Lecitin yang anda perlu tahu 0

Istimewanya Lecitin…..13 kelebihan Lecitin yang anda perlu tahu

Sumber : SINI Lecithin antara vitamin glemer dikalangan mereka yang nak kurus…kerana ia berfungsi untuk memecahkan lemak… tetapi rasanya ramai tak tau yang ia sebenarnya berfungsi lebih dari itu…. Sekilas fakta: Lecitin itu sendiri...

Nak kurangkan berat badan? 1

Nak kurangkan berat badan?

Bila saya bercerita dengan kawan2 tentang supplement SHAKLEE, ada yg bertanya: “SHAKLEE takde produk utk kuruskan badan?” “ I want to shed my fat ni…..Lepas puasa hari tu, rasa mcm makin tembam je ni…SHAKLEE...

Weight management programme 0

Weight management programme

antara cadangan suplemen untuk SHAKLEE Weight Management Programme @ Shape-Up Programme ialah : Lecithin – bertindak sebagai pemecah lemak Fibre (Fibre Plan UnFlavoured) – membuat kita merasa kenyang, di samping bantu kawal gula dalam...

Demo Lecithin. Bagaimana ia membantu dalam program penurunan berat badan? 0

Demo Lecithin. Bagaimana ia membantu dalam program penurunan berat badan?

Jika customer datang ke rumah…memang senang nak tunjuk demo Lecithin dan bagaimana ianya berfungsi. Namun untuk tidak menghampakan mereka yang tidak dapat datang ke rumah…inilah gambar yang ibu snap untuk tatapan semua. Mula-mula, ibu...

Vitamin for Smart Brain – sesuai untuk Student. 0

Vitamin for Smart Brain – sesuai untuk Student.

Ramai ibu bapa & guru-guru yang bertanya, apakah supplement terbaik untuk student. Insya Allah entry kali ni saya akan share tentang supplement terbaik untuk student. For Brain Development, amalkan pengambilan Omega guard and Lecithin…jgn...