Tagged: Kuruskan badan

0

CINCH TEA ANTI KANSER, BAKAR LEMAK LEBIH EFFEKTIF!

Untuk yang menggemari teh, harini saya nak kongsikan alternative teh yang lebih baik. Atau mungkin anda penggemar minuman lain, anda boleh terus membaca untuk bertukar kepada option yang lebih sihat, lebih baik untuk tubuh,...

0

10 MAKANAN ELAKKAN PERUT BUNCIT – MESTI BACA!

Salam Sejahtera Perut buncit merupakan satu ‘masalah’ umum bagi ibu-ibu selepas melahirkan. Kekadang berat badan dah OK, tapi dekat perut tak berapa OK. Namun ramai juga ibu ibu yang bermasalah untuk kembali ke berat...

TURUN DARI 72KG KE 55KG DENGAN SHAKLEE! 0

TURUN DARI 72KG KE 55KG DENGAN SHAKLEE!

Salam sejahtera,  Harini saya mahu berkongsi satu testimoni yang buat saya teruja! yelah, pasal berat badan semua orang teruja kan? Tak kira lelaki atau perempuan yang ada masalah berat badan berlebihan mesti nak turunkan...

Lecithin, untuk bakar lemak, fungsi otak dan banyak lagi! 0

Lecithin, untuk bakar lemak, fungsi otak dan banyak lagi!

Pertengahan bulan lepas, gempar satu Malaysia stok Lecithin Shaklee habis di parasan. Statement yg macam tak boleh blah, tapi memang betul. Peminat-peminat tegar Lecithin sangat happy bila Lectihin dah in stock balik minggu lepas....

Dari size 34 ke 29, Dari berat 74kg ke 60kg, Apa Rahsia Hasmah? 0

Dari size 34 ke 29, Dari berat 74kg ke 60kg, Apa Rahsia Hasmah?

Alhamdulillah, kami dah selamat sampai di Miri. Harini masuk hari ke-3. Beberapa orang tanya tentang weight management. Ada nak kurus, ada nak gemuk. Dikesempatan hari ni, saya sharekan pengalaman Hasmah bagaimana dia kurus. Jeng2…....

Apa lagi kebaikan FIBER selain untuk KURUS? 1

Apa lagi kebaikan FIBER selain untuk KURUS?

Fiber Plan® Unflavored antara hotstuff bulan ni. Ianya juga hotstuff dirumah saya…. mak, ayah, adik-adik memang peminat Fiber Plan® Unflavored. Nak tahu kenapa? Sebab banyak kebaikan yang boleh didapati dengan diet Fiber. Ia menyokong...

Kurus dengan Supplemen Shaklee? Boleh ke menyusu sambil kuruskan badan? 0

Kurus dengan Supplemen Shaklee? Boleh ke menyusu sambil kuruskan badan?

Entry istimewa untuk kawan-kawan yang mahu mengurangkan berat badan, sambil menyusukan anak. Biasalah bila lepas bersalin, mula la susah hati berat tak turun….sabar….saya selalu kata pada kawan2…. “awak mengandung, nak jadi badan besar, gemuk...

Bagaimana Menyusukan Anak sambil Kuruskan Badan 0

Bagaimana Menyusukan Anak sambil Kuruskan Badan

Ramai dikalangan ibu yang baru dalam dunia penyusuan masih dalam ragu2 untuk meneruskan penyusuan terutama apabila ayat yang selalu diberitahu ialah: 1. Jangan control makan sebab ianya akan ditukarkan menjadi susuibu.2. Pastikan pengambilan air...