Tagged: B Complex

Bertempur dengan Diabetes bersama Diet , Supplemen Shaklee & Senaman . 0

Bertempur dengan Diabetes bersama Diet , Supplemen Shaklee & Senaman .

❖ Bertempur dengan Diabetes bersama Diet , Supplemen Shaklee & Senaman . Saya ingin berkongsi testimoni ini dengan anda tentang bagaimana Pemakanan Shaklee  telah mengubah hidup Leddy ini ! Seperti yang anda lihat dalam...

Shaklee Family Wellness – Supplement seisi keluarga, persiapan bertenaga & sihat sepanjang Ramadhan. 0

Shaklee Family Wellness – Supplement seisi keluarga, persiapan bertenaga & sihat sepanjang Ramadhan.

Salam sejahtera, Allahu… Ramdhan dah bersama kita 5 hari. Saya dapat rasakan kesehateraan Ramadhan yang menyapa. Saya doakan kita semua berada dalam keadaan sihat dan bertenaga untuk “all out” ibadah sepanjang Ramdhan. :). Bukan...

Supplemen Shaklee untuk Ibu Hamil/Mengandung 0

Supplemen Shaklee untuk Ibu Hamil/Mengandung

Ibu hamil memerlukan nutrisi yang lebih tinggi dari orang lain, jadi tidak hairan jika ibu hamil diberikan suplemen. Ini bukan sahaja untuk kandungan tetapi juga mengelakkan risiko semasa kelahiran. Apakah vitamin terbaik buat ibu...

Bila mak ayah mengadu sakit urat, sakit tumit kaki, kebas-kebas & kurang selera makan. 0

Bila mak ayah mengadu sakit urat, sakit tumit kaki, kebas-kebas & kurang selera makan.

Salam sejahtera. Selain famous untuk penyusuan, supplemen utk kanak-kanak, rambut gugur,eczema,khas untuk isteri, anda yang selalu rasa lemak/lesu dan banyak lagi masalah kesihatan yang lain, ramai juga customer saya yang membeli utk ibu dan...

Anda Stress? Rawati sebelum parah. 0

Anda Stress? Rawati sebelum parah.

Baru 2 minggu saya kembali bekerja. Pada mulanya, menguruskan anak-anak tanpa suami – suami saya bekerja luar pantai, tiada mama, no maid, begitu mencabar. Selalulah terjadi ‘latihan vocal’ tak terancang. Hahahah… Saya cuba belajar...

Gabungan vitamin untuk kulit . Soalan: Saya mengamalkan pengambilan vitamin C setiap hari..Bagaimana vitamin2 lain? 0

Gabungan vitamin untuk kulit . Soalan: Saya mengamalkan pengambilan vitamin C setiap hari..Bagaimana vitamin2 lain?

Terima kasih kat bro irwan ni sbb share artkel ni….Siapa taknak kulit yang cantik mulus. Soalan: Saya mengamalkan pengambilan vitamin C setiap hari sebagai anti oksida selain dikatakan baik untuk kesihatan dan juga kulit....

Vitamin apa yang bagus diambil jika tidak lagi menyusu anak dan mengapa? 0

Vitamin apa yang bagus diambil jika tidak lagi menyusu anak dan mengapa?

Source : ibu addinnasa Ada beberapa kenalan yang bertanya, jika dah tidak lagi menyusukan anak, vitamin apa yang paling minima untuk diambil? Apa yang ibu sarankan merupakan minima mengikut peredaran dan keperluan pada hari...

Mengapa B complex & Vitamin C ada dalam semua Trial Pek Shaklee 0

Mengapa B complex & Vitamin C ada dalam semua Trial Pek Shaklee

Salam bahagia, Seperti yang dijanjikan pada entry yg lepas (Supplement apa sesuai untuk anda?), saya bincangkan mengapa semua Shaklee Set yang dicadankan mengandungi B complex & Vitamin C. Basically tubuh badan manusia memerlukan 12...

Kurus dengan B Complex! 0

Kurus dengan B Complex!

Siapa tak risau atau malu kalau badan makin mengembang…terutama ibu yang menyusukan anaknya. Niat dihati menyusukan anak, maka si anak membesar bagai juara…tapi apa yang berlaku pula sebaliknya…badan si ibu mengembang macam belon. Ada...

Kenapa Vitamin B Complex SHAKLEE berbau? 0

Kenapa Vitamin B Complex SHAKLEE berbau?

Salam Bahagia, Ada customer bertaya ttg bau B complex SHAKLEE yang kurang menyenangkan. Ya, saya dulu masa pregnant pun rasa vitamin B complex SHAKLEE sgt berbau. Ok, mengenai vitamin B Complex SHAKLEE yang ada...