Category: Testimoni

0

ALZHEIMERS (NYANYUK) SEMAKIN PULIH DENGAN VIVIX

Penyakit Alzheimer adalah suatu kondisi di mana sel-sel saraf di otak mati, sehingga singnal-signal otak sulit ditransmisikan dengan baik.  Alzheimer ialah bentuk penyakit nyanyuk (dementia) paling umum yang dialami oleh manusia berusia 65 tahun...

SPECIAL JULY : TONIK AJAIB VIVIX, Jangan Menyesal Nanti Bila Harga Special Dah Habis…. 0

SPECIAL JULY : TONIK AJAIB VIVIX, Jangan Menyesal Nanti Bila Harga Special Dah Habis….

Bulan ni ada 2 pakej super jimat dengan VIVIX. Anda boleh pilih pakej mana yang mana anda nak.  Nak tahu lebih lanjut tentang VIVIX,  Boleh KLIK VIVIX.  Nak baca tentang TESTIMONI VIVIX, Boleh KLIK TESTIMONI VIVIX Special July...

0

VIVIX INTERNATIONAL TESTIMONIALS

Salam Sejatera.  Memang saya teruja bila nak berkongsi vivix. Mana tak nya, banyak kes-kes yang saya katakan AJAIB (dengan izin Allah jua). Saya pernah jumpa pesakit buah pinggang kronik yang doktor cakap dah takde harapan...

0

VIVIX DAN DIABETES

International Diabetes Federation (IDF) melaporkan terdapat 3.2 juta kes Diabetes dilaporkan di Malaysia pada tahun 2014. Itu yang dilaporkan? Yang tidak dilaporkan? yang tak pergi klinik? yang berubat-berubat sendiri? Pastinya jumlah melebihi 3.2Juta kan?...

0

PESAKIT STROKE BOLEH JALAN SEMULA

Salam sejahtera! Jika sebelum ini saya kongsikan tentang bagaimana kami dapat membantu pengidap Diabetes, bacaan gula dalam darah turun, luka kaki semakin sembuh, badan lebih bertenaga selepas konsisten mengambil VIVIX, hari ini saya nak kongsikan...

0

EBM STORAGE GUIDELINE

Salam Sejahtera mommies, Nak berkongsi satu poster simple yang mudah difaham untuk breastfeeding mommies iaitu panduan penyimpanan susu yang telah diperah (Expressed Breastmilk – EBM). Harap ianya memberi manfaat kepada mommies.  Nota : untuk...