Category: Berpantang

Berpantang Cara Moden dengan Vitamin Shaklee 0

Berpantang Cara Moden dengan Vitamin Shaklee

Alhamdulillah saya dah masuk trimester ke-2. Dah anak ke-3 ni tak pening sgt fikirkan set apa yang diperlukan untuk berpantang nanti. Pertamanya sebab dah ada pengalaman, dan yang ke-2nya saya dah ada supplement yang...

Bersalin Ceaser, Badan lebih bertenaga, Freezer penuh dengan stok susu!!!! 0

Bersalin Ceaser, Badan lebih bertenaga, Freezer penuh dengan stok susu!!!!

Credit Ini email yang baru ibu terima…. jom baca sendiri pengalaman beliau melahirkan anak ketiga kaedah ceaser . Shaklee sangat membantu , alhamdulillah! Email beliau…. Salam. Saja nak mencoret nak meluahkan perasaan setelah megamalkan...

testimoni Dr Sara mengenai set pantang Shaklee… sebelum tu..ketahui kenapa pantang itu perlu 44hari bukan 4 hari..bukan 14 hari 0

testimoni Dr Sara mengenai set pantang Shaklee… sebelum tu..ketahui kenapa pantang itu perlu 44hari bukan 4 hari..bukan 14 hari

Ramai kawan-kawan yang dapat baby baru…. Tahniah2! Hari ni saya nak share sejarah pantang ..kenapa mesti 44 hari?…credit to fw-shaklee2u.blogspot.com/2010/12/berpantang-44-hari Tentu ramai di antara kita yang tidak tahu dan tidak pasti mengapa tradisi berpantang...